Tammiovet mittatilauksena suoraan valmistajalta

Etsitkö laadukkaita kotimaisia tammiovia, kauttamme saat laadukkaat massiivipuiset tammiovet mittojen mukaan. Toimitamme tuotteet ympäri Turun ja Tampereen alueille. Katso galleriasta kuvia tammiovista.

​Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran – valitse siis aina arvonsa, tyylinsä ja ryhtinsä pitävä jalopuinen tammiovi.

Toimitamme mittatilaus- ja käsityönä yksilöllisesti valmistettuja massiivipuuovia ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Ovimateriaaleina käytämme joko haluttuja jalopuulajeja, kuten tammea tai kotimaisia puulajeja.

Tammi on arvokas ja perinteinen kalusteiden, ikkunoiden ja ovien valmistusmateriaali. Se on kovaa ja kulutusta kestävää puuta. Lämmöneristyskyky on tammella suurempi kuin kuusella, männyllä tai koivulla. Tammi on siis energiatehokkaampi ja energiaa säästävä valinta. Samoin puu on tehokas äänenvaimentaja, eikä se rasita luontoa ja sen hävittäminen on ympäristöystävällistä. Soita tai kirjoita ja kerro rohkeasti ajatuksesi, niin teemme sen perusteella tarjouksen yksilöllisten toiveidesi mukaisista ulko- ja väliovista.

Miksi valita tammiovi? 

Tammiovet ovat pitkäikäisiä ja kestävät hyvin kolhuja sekä iskuja. Tammi henkii muiden jalopuiden tapaan erittäin arvokas puumateriaali, joka antaa vahvan ja näyttävän kuvan kiinteistöstä.

  • se on kovaa ja kestävää
  • näyttää arvokkaalta
  • on pitkäikäinen
  • kestää kolhuja
  • parantaa lämmöntehokkuutta