Mittatilausikkunat vanhoihin taloihin, entisöintikohteisiin Turun ja Tampereen alueella

Toimitamme mittatilaus- ja käsityönä valmistetut yksilölliset ja energiatehokkaat mittatilausikkunat ensisijaisesti Tampereen ja Turun seudun kohteisiin. Puu on perinteinen materiaali ikkunanvalmistuksessa ja sellaisenaan hyvin lämpöä eristävä eli energiaa säästävä. Kun entisöit vanhaa rakennusta, niin meidän kautta saat laadukkaat ja arvokkaat mittatilausikkunat.

Massiivipuiset ikkunat ovat oikein mitoitettuina mittapysyvät ja sopivat mainiosti ympäristöönsä. Yksilöllisesti tehdyt mittatilausikkunat voidaan muotoilla paikan ja toiveiden mukaisesti. Energiatehokkaiden ikkunoiden valmistukseen soveltuvat kotimaiset puulajit, kuten mänty, kuusi tai koivu sekä jalopuulajeista tammi.

Soita tai kirjoita ja kerro rohkeasti ajatuksesi, niin teemme sen perusteella tarjouksen yksilöllisten toiveidesi mukaisista mittatilausikkunoista.

Meiltä saat mittatilausikkunat entisöitäviin kohteisiin

Kerro meille millaisia ikkunoita olet vailla, teemme juuri sinun kohteellesi sopivat mittatilausikkunat. Odotamme yhteydenottoasi, niin voimme toteuttaa yhdessä sopivan kokonaisuuden ja saat toiveidesi mukaiset ikkunat. Olemme erikoistuneet vanhoihin taloihin, eli entisöntikohteisiin johon tarvitaan laadukkaita mittatilausikkunoita.